Vil lige dele en virkelig virkelig nem opskrift på sunde cookies med jer. Jeg craver jo virkelig tit cookies, men en pakke med 8 cookies i indeholder over 700 kcal og det er for mit vedkommende næsten en times hård træning! Puha. Derfor er jeg kommet frem til denne opskrift på sunde cookies. De er selvfølgelig ikke fuldstændig tilsvarende rigtige cookies i smag og konsistens, men må sige at de udgør en ret lækker snack. I disse cookies får du både frugtsukker fra bananen, det gode fedt fra mandlerne og lidt god kakao i form af en mørk chokolade med minimum 70% kakaobestanddele. Prøv det 🙂


Ingredienser til ca. 12 stk:
1 banan
1½ dl. havregryn
20-30 mandler
1 spsk. solsikke olie

ca. 40 g. mørk chokolade (70%)

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader. Hak ckokoladen og mandlerne. Mos bananen med en gaffel i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne, og bland det hele sammen med en ske.
Form dejen i klatter med en spiseske og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem 10-15 minutter i ovnen.


Modtog forresten min grå maxi kjole i går. En dags leveringstid – det kalder jeg hurtig service!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...