Outfit details:

Dress: Just female // boots: B&Co. // necklace: eBay

Beklager den manglende blogging de sidste par dage, men i torsdags blev hele dagen brugt på træning, påskefrokost og bytur (har dog holdt jer opdated via Instagram), og i går blev dagen brugt på at slappe af i stor stil og spise rester. Var ret smadret i går, så orkede ikke så meget andet end at ligge under dynen og se ‘One tree Hill’, som jeg i øvrigt er blevet helt besat af (bedre sent end aldrig)

Nå men ovenfor er lidt billeder af hvad jeg var hoppet i til påskefrokosten i torsdags. En pæn, men behagelig kjole med plads til at spise en masse lækker mad OG drikke lidt påskebryg. Og så har jeg tilført looket en lille smule farve i form af påske-gule-negle. Dem kan I også lure nærmere på på Instagram (hedder @byjennip), ellers ryger der også et diy-indlæg ind om dem en af dagene. Kjolen er faktisk ved at være et par år gammel, men har bare aldrig fået den brugt. Igen, bedre sent end aldrig 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...