Har lige klikket denne fine bluse fra Karen by Simonsen hjem inde på sitet DesignersAndFriends.dk. Ved ikke om I kender til siden, men det er sådan en side, som hele tiden kører kampagner med 50-80% på forskellige mærker hver uge. Blusen her var på halv pris fra 600 kr., så der er da bestemt penge at spare. Det er sådan at de først sender min vare afsted, når kampagnen på Karen by Simonsen er slut, så der kan gå op til 15 dage før jeg som kunde modtager min vare. Forhåbentlig er den også ventetiden værd 🙂

Jeg kunne virkelig ikke stå for denne bluse da jeg så den smukke blonderyg den havde, så nu er den altså klikket hjem til mig 😀

I kan finde blusen her hvis I er interesserede. Tilbuddet med Karen by Simonsen slutter om 5 dage.

Må sige at det også var ved at være længe siden at jeg har shoppet, men jeg har også lavet en aftale med mig selv om et shoppe stop, eller et forsøg på det i hvert fald. Jeg har sat mig for at jeg stort set intet tøj skal købe, før til sommer når jeg rammer New York og Miami!! Nu skal der bare spares en masse penge op (selv om det er lidt svært på en SU).

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...