Så er det endelig blevet tid til en give away igen her på bloggen. Denne gang er det butikken Rude, som har været så søde at sponsorere den fine t-shirt I kan se på billederne ovenfor. Vinderen får helt selv lov at vælge om den skal være hvid, grå eller sort, og selvfølgelig også lov at vælge den str. der passer.

Rude ligger på Istegade og på Frederiksborggade i København og har meget 50’er og 60’er inspireret tøj i deres fine butikker. De er hyggeligt indrettede og har en helt speciel atmosfære og søde piger til at ekspedere. OG så sælger de som en af de få fysiske butikker i Danmark, mit yndlingsneglelakmærke Barry M.

  • For at deltage, er det eneste I skal gøre,
at følge min blog via bloglovin - det kan I gøre ved at klikke her. Det er super nemt.

skrive en kommentar til dette indlæg med hvilken farve og str. (xs – L) på t-shirt I ønsker.

Vinderen skal selv hente t-shirten i en af Rudes butikker enten på Istegade 112 eller på Frederiksborggade 31 i København, og bestemmer selv hvornår det passer at afhente den.

Konkurrencen løber til mandag d. 8. april kl. 15

I kan besøge Rudes blog her og deres Instagram her, hvis I skulle have lyst 🙂 God fornøjelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...