Shit jeg er glad lige nu! Min søster, vores veninde og jeg har længe leget med tanken om at tage til USA. Og i går fik vi så endelig bestilt fly. Vi starter ud med fem dage i New York og så ca. 2 uger i Miami efterfølgende. Det bliver så fedt! Kan slet ikke beskrive hvor glad og spændt jeg er. Både Miami og New York har længe ligget på min top 5 over drømmedestinationer, og nu bliver det endelig en realitet. Vi rejser først til sommer, så vi har masser af tid til at forberede de ting vi gerne vil opleve + alt det praktiske som forsikringer og visum.

Heldigvis er vi alle tre enige om at vi skal ud og shoppe en masse, vi skal selvfølgelig også ud og se lidt seværdigheder, men ingen af os er vildt kulturelle – og så skal vi selvfølgelig ligge en masse på stranden, når vi rammer Miami.

Vi regner helt bestemt med at vi skal med på en af ’sex and the city’ turene, og vi snakker også lidt om at tage ind og se en baseball kamp. Men hvis I kender til gode shopping malls, outlets eller noget man ikke må gå glip af når man endelig er i New York, så please do share 🙂

Og så tænkte jeg om der er nogen af jer kære læsere, som kender til nogle gode, pæne og rene hostels eller billige hoteller i både New York og Miami? I Miami er priserne overkommelige, men i New York er de altså ret dyre. Og vi er alle tre enige om at de fleste af vores penge ikke skal gå til hotel og seværdigheder, men til shopping!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...