Der er jo efterhånden blevet ret populært at give fotogaver i form af mussemåtter, krus, kalendere etc. Til jul gav min søster, mine kusiner og jeg, vores farmor en vægkalender i julegave. Synes altid det er svært at finde på nyt at give hvert år, til folk som ikke rigtigt ønsker sig noget. Det ender ofte med en kurv med diverse sager eller gavekort, og selv om det er ganske fine og brugbare gaver, så er det også bare lidt den lette løsning. Her sidste jul, blev vi fire piger så enige om at det ville være oplagt at give vores farmor nogle minder, foreviget på papir. Jeg begyndte at finde en masse billeder frem på computeren og undersøge priser på en vægkalender. Vi blev faktisk alle ret overraskede over at det ikke var særligt dyrt at lave sådan et fotokalender.

Inde på Photocares hjemmeside, kan man selv gå ind og ‘designe’ sin egen kalender, ved at vælge form, størrelse og billeder, som skal sættes ind. Det er ret let – det eneste man skal være opmærksom på, er at man skal starte forfra hvis man sidder i programmet for længe, så det er om ikke at være flere timer om det i hvert fald. Men ved man hvilke billeder man vil bruge, så tager det heller ikke ret lang tid.

Noget smart er at der dukker grønne, gule og røde smileys op ved billederne, så man ud fra dem kan vurdere kvaliteten af billedet. Nogle af de billeder vi brugte til vores kalender, tog vi fra facebook, og de fik en rød smiley, men kvaliteten var altså ret fin alligevel – selvfølgelig ikke helt så skarpe som dem jeg havde taget med spejlreflekset, men de blev ikke slørede eller noget, så det ville jeg bestemt ikke være bange for at gøre igen 🙂

Min farmor blev virkelig glad for gaven, netop fordi det er minder, som hun kan gemme og vise frem, men også fordi det var helt uventet at hun fik en fotokalender i julegave. Så nu kan hun sidde og kigge på minder fra jul, nytår, vores fælles tur i Tivoli, sine børnebørns studentertider osv..

En fotogave må være et sikkert hit. Så kig forbi photocare.dk og prøv det.

Dette indlæg er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...