Instagram latelyJeg har samlet lidt billeder over hvad jeg på det seneste har rendt og lavet. Det er jo ikke jer alle der følger mig på Instagram, og det er der inde jeg opdaterer med sådan nogle her-og-nu billeder. F.eks hvis jeg er til et event, spotter et cool item eller har lavet en lækker ret. Men ting som jeg måske ikke lige dedikerer et helt indlæg til. Så her får I en sammenfattet version.

På det seneste har jeg..

..fået nyt lækkert hvidt sengetøj og et dejligt vamset sengetæppe. Der er så meget mere hygge over det nu 🙂
..lavet lækker omelet med spinat, tomat og mozarella til morgenmad
..haft smukke krøller i håret + skambrugt mit dejlige tørklæde fra Moss Copenhagen
..nærmest boet i min vamsede Monki strik. Mon den tid snart er forbi.
..haft hindbærrøde negle og glimmernegle
..leget lidt med app'en instaframe
..været på hyggelig kagedate med sød veninde
..modtaget min buksedragt + fint brev + ekstra fin gave fra Moss
..lavet über lækker vegetar lasagne, som selv min far var begejstret for
..farvet læberne røde med Max factors 2 in 1 sæt
..spottet virkelig cool og retro rulleskøjter i vinduet hos Vila. Hvis dog bare man skulle til rulledisco, eightees style

..lullet mig i søvn med artikel om den smukke mand, som brutalt fjernede y’et fra YSL

Hvis I har lyst skal I være meget velkomne til at følge mig på Instagram. I skal bare søge på @byjennip. Skriv gerne et link til jeres insta i en kommentar til indlægget, så skal jeg nok følge jer tilbage også 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...