Looking back at March 2012Yeah endelig er jeg tidligt ude med et tilbageblik. Plejer næsten altid først at nå det sidst på måneden, men endelig har jeg fået lavet et tilbageblik her i starten af måneden. Denne gang skal vi jo se tilbage på marts et år tilbage. Og apropos marts, mon så ikke solen snart sådan for alvor bryder igennem?

I marts sidste år…

…boede jeg på det lækre hotel Copenhagen Island, tæt ved Fisketorvet. Der er den smukkeste udsigt og en lækker morgenbuffet 🙂

…var jeg et smut ude ved Torveboderne. Hyggeligt, men hurtigt set

…lavede jeg for første gang en ret med butter nut squash, som er en græskarart. Det minder en smule om gulerødder, dog noget sødere

…var jeg ret begejstret for metallic toe tendensen

…købte jeg hårelastikker fra Blax. De skulle være særligt skånsomme for håret samt holde længe. Jeg må indrømme jeg ikke har fået brugt mine ret meget. Jeg bruger dem faktisk mest når jeg skal afslutte en fletning

…fik jeg købt lidt nye sager, bl.a en smuk petroliumsblå kjole, en fin transparent skjorte og sølvsandaler

…lavede jeg en lækker og sund (hvis vi lige ser bort fra bacon) aftensmad, bestående af fyldte auberginer og ‘pomfritter’ lavet af knoldselleri. I kan finde opskriften, ved at klikke her

…cravede jeg virkeligt lækkert accessory til øjnene, nemlig de smukke briller fra Gucci. De dukker stadig op i mit hoved nogle gange. Måske jeg skulle på udkig efter dem igen.?

I marts cravede jeg også lækre mokkasiner, de var faktisk et ret godt alternativ til Chanels flotte flotte mokkasiner. I kan se dem her. Der var dog også en craving på interiør fronten, nemlig en super fed knagerække/wallhooker fra mærket By Us. Derudover købte jeg mig en lille fin jakke fra This is who I am.

Marts sidste år, var også den måned hvor jeg afholdt bloggens første give away, hvor I læsere havde mulighed for at vinde 2 x biografbilletter + 2 x gufbilletter til en valgfri film i en valgfri biograf over hele landet. Ret god, og ikke mindst alsidig give away synes jeg selv 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...