Outfit details:

jumpsuit worned as pants: Moss Copenhagen // tee: Céline replika // jacket: Zara //scarf: Moss Copenhagen // boots: B&Co.

Ovenviste er hvad jeg er hoppet i i dag. Fik lige min søster til at skyde et par billeder inden hun kørte på arbejde. Har min nye buksedragt på fra Moss. Har blot brugt den som bukser, og ih hvor er den behagelig. Det er virkelig sådan en man har lyst til at hoppe i når man kommer hjem efter en lang dag, og smider de stramme jeans. Bortset fra jeg synes det er synd kun at bruge den herhjemme. Skal nok snart lægge bedre billeder op af den, så I kan se ordentligt hvordan den ser ud. Tørklædet er i samme materiale som buksedragten, virkelig lækkert! Bruger det faktisk stort set hver eneste dag. Det var en gave fra Moss jeg fik med da jeg købte buksedragten. Min begejstring for Moss Copenhagen vil ingen ende tage lige for tiden haha.

Buksedragten er desværre allerede udsolgt, men I kan finde en masse af deres andre lækre styles på mosscopenhagen.com

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...