[goviral]

 

Prøv lige at se den 30 sekunders video ovenfor. Får I ikke bare lyst til at komme ned i sydens sol og varme med det samme? Det gør jeg i hvert fald – specielt når det er så koldt her hjemme og der stadig ligger sne på vejene. Jer der følger mig på Instagram (@byjennip) ved at jeg allerede har booket årets sommerferie. I år går turen til Tyrkiet på et lækkert 4-stjernet hotel med all-inclusive. Elsker når man ikke behøver tænke på noget andet end at nyde sin ferie. Jeg har kun været i Tyrkiet én gang før, og det er vist efterhånden 4-5 år siden tror jeg. Hvis I lige som jeg ikke kender enormt meget til hvad Tyrkiet har at byde på, så er her et tip til jer; sitet goturkey.com er fyldt med tips til seværdigheder, hoteller og rejsemål i Tyrkiet. Derudover indeholder goturkey.com en masse info om Tyrkiets kultur og historie, hvilket jo er super relevant hvis man som jeg skal til Tyrkiet, eller hvis man overvejer det. Vi skal bo i udkanten af Alanya, og vil helt sikkert gerne ind til centrum og se livet og butikkerne, men jeg vil også rigtigt gerne se mere af den tyrkiske kultur. Sidst jeg var der, var vi til tyrkisk aften med lækre tyrkiske retter og tyrkisk folkedans. Jeg synes det er utroligt spændende at møde nye kulturer, og se hvad de gør anderledes i forhold til os oppe fra det kolde nord. Tror i hvert fald lige jeg skal have tjekket lidt seværdigheder ud inde på goturkeys hjemmeside inden afrejse. I kan komme til deres hjemmeside via. videoen 🙂

Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...