For godt en måned siden blev jeg kontaktet af Maria bag sitet firsthand.dk og spurgt om jeg havde lyst til at blive trendspotter på deres site. Jeg kendte ikke til first hand i forvejen og måtte derfor ind og tjekke siden ud med det samme. Derinde kan man finde inspiration til nye outfits, og samtidig få mulighed for at se, hvor produkterne kan købes. Ideen bag Firsthand er den, at udvalgte modebloggere fungerer som trendspottere og derved har mulighed for at dele deres favorit items på sitet. Firsthand samler på den måde de bedste fund fra mange forskellige webshops.

Jeg takkede pænt ja til Marias fine tilbud, og er nu, sammen med en masse andre danske modebloggere, trendspotter på firsthand.dk

Jeg må indrømme at det er en smart måde at samle alt det bedste på. Jeg har fundet meget inspiration derinde via. de items andre uploader på sitet. Hvis jeg lige falder over items eller cool outfits, så gemmer jeg det ofte i min inspirationsmappe, og hiver det senere hen frem og bruger som inspiration til mig selv, eller deler det med jer her på bloggen 🙂

Der kører også jævnligt konkurrencer der inde. Lige nu kan I bl.a. vinde et fint retro ur fra Casio. Klik ind og vær med i konkurrencen, og find inspiration derinde.

I er også meget velkomne til at følge mig derinde. I kan finde mig og mine favorit items ved at klikke her.

I kan gå til siden via. linksne i dette indlæg eller ved at klikke på min fine widget i bunden af bloggen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...