[goviral]

 

 Ku’ du tænke dig at vinde en Nissan JUKE NISMO?

Nu har du muligheden for at vinde en Juke Nismo i to uger. Alt du skal gøre er at stemme på din yndlingsvideo, altså din favorit vejrrapport inde på Nissan Danmarks facebook side. Der kan stemmes indtil den 17. februar 2013, og vinderen med flest stemmer får to uger med den kraftfulde JUKE NISMO. Vinderen vil få direkte besked.

Men du kan faktisk også deltage på en anden måde.

 Du skal bare fortælle hvorfor netop du skal vinde en JUKE NISMO . Vinderen findes blandt alle indsendte besvarelser, og får direkte besked. Alle deltagere skal være fyldt 18 år, have permanent bopæl i Danmark og have et gyldigt kørekort. Send en e-mail på nissandanmark@gmail.com, hvor du beskriver, hvorfor det er dig, der skal have en JUKE NISMO i to uger. Du skal også huske at skrive dit fulde navn, adresse, telefonnummer i din e-mail, så de har mulighed for at kontakte dig, hvis det er dig, der bliver udtrukket som vinder. Vinderen findes den 25. februar 2013.

Klik ind på Nissan Danmarks facebook side via videoen ovenfor, for at se mere.

Sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...