Looking back at February 2012

 

Så er jeg endelig klar med et tilbageblik fra februar sidste år. Nedenfor kan I læse lidt om hvad den måned bød på for mit vedkommende.

I februar sidste år…

..gav jeg et lille review af L’Occitanes lækre olier til kroppen. De dufter dejligt af vanille og er særdeles velegnede her om vinteren.

..så jeg Victoria’s secret modeshow fra november 2011 i fjersynet. Se flere billeder fra showet + læs min mening om det her

..postede jeg en opskrift på cupcakes uden æg. Mine to opskrifter på cupcakes uden æg, har faktisk været nogle af de mest populære her på bloggen. Disse blev da også ganske lækre med chokoladestykker i.

..spiste jeg lækkert hjemmebagt knækbrød. Har gentaget succesen flere gange siden.

…lavede jeg velsmagende aftensmad i form af bulgur pilaf. Jeg har ikke fundet ud af at bruge bulgur til så mange retter endnu, men to retter hvor den er meget velegnet er i denne pilaf og så i min yndlings avocado/bulgur salat

…købte jeg mig en lidt større ting, som jeg længe havde drømt om; nemlig min transparente Phillippe Starck Louis Ghost chair by Kartell. Den står ved mit skrivebord, og er stadig glad for den. Overvejer faktisk om den skulle have selskab af et par stykker mere ved spisebordet en gang. Kan godt lide det der med at man forkæler sig selv en gang i mellem, med en lidt større og dyrere ting, som man længe har ønsket sig. Det er sådan en  god følelse, fordi man ved det er dybtfølt 🙂

..viste jeg jer min lille samling af Barry M neglelakker, som siden er blevet tilføjet et par stykker mere. Barry M er mit absolutte yndlings neglelak mærke, da det holder super godt, er nemt at lægge og så er prisen virkelig heller ikke til at klage over

..skrev jeg lidt om Kong restaurant i Paris. Et af de steder jeg virkelig gerne vil besøge hvis jeg kommer til Paris, bare for synets skyld! Det er faktisk den restaurant hvor Carrie møder Alexandr Petrowskis ekskone i SATC. Faldt for de sjove og smukke stole i restauranten da jeg så det afsnit, og måtte bare finde ud af hvor det var henne. I kan se flere billeder af restauranten her.

Derudover cravede jeg i februar sidste år også den smukke Bourgie lampe fra Ferruccio Laviani for Kartell. Elsker farverne på den, de gør den noget anderledes fra den ‘klassiske’ klare transperante. Og så bagte min søster og jeg lækre fastelavnsboller, da det jo er fastelavn i februar 🙂

Hvis I vil se mere fra februar sidste år, er i velkomne til at gøre det ved at klikke her.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...