Lee coated jeansIgen må jeg på banen med et par sorte jeans. Disse sorte coatede med mønster i fra Lee synes jeg bare er super fede. Jeg elsker jo det der med at sort nærmest passer til alt, men gider ikke at have 10 par ens sorte bukser liggende i skabet. Det bliver for kedeligt. Men disse er til gengæld ikke spor kedelige! Det coatede look og mønstret gør at øjet fanger disse jeans. Det kan jeg virkelig godt lide! Hvad synes I?

 Uh modtog forresten en lille pakke fra Kina i går. I kan se på Instagram hvad den indeholdt. Jeg hedder byjennip derinde. Skal nok poste det her inde en af dagene også. Følg mig gerne på Insta så kan jeg følge igen hvis I er interesserede 🙂

Nu vil jeg gøre mig klar inden jeg skal ud og spsie og i biografen og se ‘Alle for 2’ med mine søstre <3 Vi blogges…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...