Hej piger. I går var min sidste dag i praktik, og mandag begynder jeg på 4. semester, så i dag har jeg en dejlig fridag hvor jeg har haft tid til at tage ind i træningscentret og få lavet en super god workout. Og nu vil jeg bare nyde at jeg rigtigt har tid til at sidde og blogge og få læst en masse blogs, samt få ordnet nogle praktiske ting.

Ville faktisk bare lige vise jer denne halskæde fra Dyrnerg/Kern, som egentlig er min søsters. Synes den er så fin og elegant, og samtidig meget enkel i det. Det er en lang halskæde med en lille ‘kugle’ som vedhæng, hvor den øverste del er besat med små sten. Synes den er virkelig fin, og passer godt til klassiske og feminine outfits.

Vil se om jeg kan nå at forberede et tilbageblik fra februar sidste år i dag, så jeg kan poste det her en af dagene…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...