Selv om at det primære indhold her på bloggen måske nok er mode, så har jeg dog formået at poste en hel del indlæg med opskrifter på mad, bagværk og andet godt i løbet af 2012. Og jeg må sige at jeg kan se på statistikkerne at der er mange der klikker sig ind på mine opskrifter. Så jeg tænkte, hvorfor ikke samle nogle af de mest populære i ét indlæg 🙂

Bl.a andet forsøgte jeg jo at gøre Lagkagehuset kunsten efter med deres lækre chokorug. Når jeg selv skal sige det, blev de ganske vellykkede. Opskriften kan I finde her.

Derudover har jeg også bagt nogle skønne cookies med rabarber og hvid chokolade, det skal jo så selvfølgelig helst gøres mens det er sæson for rarbarber.

I foråret lavede jeg vegetarfrikadeller med gulerod, og nøj hvor de var gode! Jeg spiser ikke så meget kød, så det er rart at kunne lave sine grøntsager om til kødagtigt tilbehør til aftensmaden eller til pålæg på brød. Og disse frikadeller kan varieres i et utal af muligheder alt efter hvilke grøntsager du er til. Me likey!

En anden slags tilbehør til aftensmaden er det som I ser på billede 8. Nemlig snack peberfrugter omrullet med bacon og med grillost indeni. Blev introduceret til det en gang jeg spiste hos min veninde. Det smager lækkert og er super hurtigt og nemt at lave. Og det gode ved grillost er jo at det ikke sådan lige smelter, så det kan også sagtens laves på grillen om sommeren.

Og så kan vi ikke komme udenom at jeg er lidt vild med kærnemælkshorn, og efterhånden har lavet dem en del gange. For det meste uden kærnemælk. Jeg har lavet dem med meget forskelligt fyld, bl.a. hindbærmarmelade, marcipan, nougat, ramonce, og senest med nutella. I kan finde opskriften ved at klikke her.

En ting jeg også fik øjnene op for i 2012, fordi det var nemt og hurtigt, var drop scones, som egentlig er nogle små pandekager. Når noget er nemt at lave og det tilmed smager über lækkert, så er jeg fan! De er jo perfekte med ahornsirup hældt over, på en kold eftermiddag eller til brunch.

Sidst men ikke mindst, så fandt jeg i sommers på en ’sommerudgave’ af Brændende kærlighed. En ret bestående af lige dele moste gulerødder og kartofler, pyntet med bacon løg og squash. God uden at være tung.

Håber I kunne lide mit madindlæg, selvom det bevæger sig lidt væk fra bloggens hovedfokus.
Hvis I har nogen spørgsmål, må I endelig skrive.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...