Hvor er det bare typisk at man d. 1. januar aldrig får lavet en s***. Står op først på eftermiddagen og tilbringer resten af dagen indendørs med at… ..ja slappe af. Man laver jo ikke rigtigt noget, eller jeg gør i hvert fald ikke. Selv om jeg ikke drak specielt meget i går, så er det alligevel som om man er lidt energiforladt. Bruger min dag på at spille Ruzzle og wordfeud, og læse blogs hehe. Egentlig burde jeg lave en masse skolearbejde, men nøj hvor er det svært at tage sig sammen. Og lige om lidt skal man allerede i seng igen, for så at stå op til at indse at juleferien er forbi. Burde nok ikke klage, men hvor kunne jeg godt have brugt et par dages ferie mere.

Anyways, her får I et lille sneak peek af hvad jeg havde på i går. Poster hele outfittet i morgen. Hvis I dog vil se det allerede i dag, kan i klikke her.

Skal se om jeg kan nå at smide et indlæg op på bloggen med mine køb fra i lørdags, senere…

Håber I havde en fantastisk nytårsaften, og at I kom godt ind i det nye år.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...