Så får I årets første året-der-gik-indlæg. Vi starter ud med nogle af alle de outfits som er blevet foreviget i løbet af 2012. Fik måske postet lidt velrigeligt med billeder i dette indlæg, men kender I ikke det at det kan være svært at begrænse sig? Da jeg sad og kiggede alle billederne igennem, tænkte jeg at det skal jo kunne ses hvordan man har klædt sig i løbet af hele året, og hvordan man måske gradvist har ændret smag eller mening om trends.

Synes det er sjovt, når jeg laver disse indlæg, at se tilbage på hvilke items jeg har brugt igen og igen, og hvilke der måske slog lidt fejl. Jeg må sige at jeg i løbet af året er blevet mere en strømpebuksepige – har ellers altid været enormt glad for jeans. Hvor jeg tidligere havde den indstilling at nederdele og strømpebukser egnede sig bedst til fester, så kan jeg nu sagtens hoppe i en nederdel til hverdag, blot dresset ned med en løs tee eller lignende. Noget andet der har ændret sig en smule, er mit pandehår. Som I kan se på de sidste 4 billeder, så er det jo blevet klippet i slutningen af året. Ja lidt forandringer sker der vel altid i løbet af et helt år.

Regner med at jeg de næste par dage vil poste nogle året-der-gik-indlæg med henholdsvis shopping og mad/bagværk.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...