Haha lidt åndet overskrift til dagens indlæg, men selv om det er d. 30. december og det er nytårs aften i morgen, så juler jeg altså stadig lidt her hjemme. Julepynten er ikke taget ned endnu, juletræet står stadig pyntet, der er stadig lidt julebag og konfekt tilbage, og senere i dag har min søster og jeg aftalt at vi skal se ‘til julebal i nisseland’. Så kan man ligesom få afsluttet julen ordentligt inden det er tilbage til hverdagen igen.

Vanillekransene og finskbrødene ovenfor, har min søster og jeg bagt sammen med vores far en af juledagene. Omend vanillekransene ser noget rustikke ud, så smager de altså fantastisk. De er lavet efter opskriften fra Den Gamle By.

Jeg beklager at jeg ikke fik blogget i går, men min søster og jeg brugte hele dagen i går i København. Vi kunne ikke vente til januar med at gå på januarudsalg, så det blev altså i går. Fik da også en smule med hjem. Jeg var faktisk inde i Rude (som jeg bloggede om her) på Istegade, efter jeg havde hørt godt om butikken. Og jeg gik da også derfra en sølvkjole rigere og 300 kr. fattigere. Til gengæld tror jeg så også at outfittet til i morgen aften er hjemme. JUBII! Butikken er rigtig sød, og det samme er ekspedienterne. Kan godt anbefale at kigge forbi Rude næste gang I er i nærheden.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...