Beklager den manglende blogging i går, men havde desværre nogle problemer med netværksforbindelsen.

Jeg har jo slet ikke fået vist jer mit krøllejern, som jeg købte i London i sidste måned. Jeg har længe gerne ville eje et godt krøllejern, og slog så til, da en sælger i et shoppingcenter demonstrerede dette, ved at lave fine og hurtige krøller i mit hår.

Jeg har selv kun brugt det en enkelt gang, da jeg skulle til julefrokost, men kommer med garanti til at bruge det et par gange mere i denne måned. Tror det tager små 20 minutter at lave krøller i hele håret, og de holder altså hele dagen, uden man behøver kommer hårspray eller noget i. Mener jeg lavede mine krøller ved 1-tiden om eftermiddagen, og de holdt altså resten af dagen, og dagen efter var der også stadig fine, omend lidt svagere krøller i mit hår. Går man meget udenfor, bliver håret dog hurtigt lidt mere fladt i det, så krøllerne ikke ser helt så fyldige ud. Men ih hvor jeg synes det er fantastisk, at man slet ikke behøver komme alle mulige produkter i sit hår for at krøllerne holder. Samtidig bliver ens hår virkelig blødt når man bruger krøllejernet, da der er et eller andet på det som kommer ind i håret når man krøller det.

£80 måtte jeg slippe for krøllejernet fra Amika, så det er små 800 kr., og sælgeren sagde det var kampagnepris. I Danmark sælges Amikas produkter kun på nettet, så vidt jeg kan finde frem til.

Kender I Amika og hvad synes I om deres produkter?

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...