Tro det eller ej, men mine favorit shampoo og -balsam er fra Pantene. Ikke fordi det burde lyde så usandsynligt, men det er trods alt forholdsvis billige produkter. For noget tid siden bestilte jeg en pakke med Pantenes nye produkter; balsam, shampoo og hårkur, og fik derfor afprøvet dem. De har vist sig at være over al forventning. Shampooen er det virkelig ikke nødvendigt at bruge ret meget af, og det skummer dejligt. Balsamen fra Pantene har jeg altid benyttet mig af, da det var den eneste der kunne blødgøre mit hår, men denne nye version er endnu bedre. Håret er bare super blødt og nemt at rede ud med det samme. Hårkuren har jeg kun brugt et par gange, men den virker meget ala. balsammen, og så dufter det alt sammen rigitg dejligt +  der er til mange gange i én bøtte.

Jeg har tidligere prøvet produkter fra dyrere mærker som Syos og K-pak Joico, men ingen af disse har gjort noget specielt godt for mit hår.

Konklusionen må være at jeg er STOR fan af Pantenes nye (eller nye og nye) produkter. På deres nye linje har de produkter til tre hårtyper. Jeg har valgt den der hedder Normal-Thick hair til mit hår. Det er virkelig en win-win situation, at det er hårprodukter i den forholdsvis billige ende af skalaen, som er så godt til mit hår. For at det ikke skal være lyv, så købte jeg forleden en shampoo og en balsam fra Pantenes nye linje til en rund 10-krone(!!) stykket inde i SuperBrugsen. Så bliver det ligesom heller ikke billigere. Arh men da jeg købte det, stod jeg og tænkte at det jo var på pris niveau med det der crap Elida balsam, som intet godt gør for håret. Vildt hehe.

Nogen af jer der har prøvet Pantenes nye produkter? Hvad synes I om dem?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...