Outfit details:

Tee: ebay // skirt: Saint Tropez // boots: Tamaris // watch: Skagen

Så får I dagens outfit taget indendørs. Det er nærmest for mørkt og for koldt til at tage billederne udenfor. Især fotografen insisterer på at billederne skal tages indenfor, hvis hun skal være fotograf, og så er der jo ligesom ikke så meget at gøre, hvis jeg vil have nogle outfit billeder 😉

I dag kan I så endelig få t-shirten med Céline logo fra ebay at se på. Jeg har jo tidligere skrevet et review af t-shirten. Den er som sagt ret kort, og fungerer for mig derfor bedst til en højttaljet enderdel som ovenviste. Jeg kunne egentlig også godt tænke mig at t-shirten var lidt løsere, da jeg synes det er pænt med et lidt oversize look.

Jeg har dog set at sælgeren, som jeg købte t-shirten af på ebay, har fået denne t-shirt i flere størrelser, og ikke kun i en one size, som da jeg købte min. Overvejer helt om jeg skal købe en mere i en større størrelse. I kan finde den her hvis I er interesserede.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...