Jeg har meget længe gerne ville have metalbøjler som disse hjem og hænge i mit klædeskab. Jeg synes det ser så pænt og overskueligt ud med ens bøjler. Jeg tror det er et halvt års tid siden at jeg begyndte rigtigt at gå på udkig efter dem. Jeg spurgte i diverse tøjbutikker om de ville sælge deres metalbøjler, men alle skulle de selv bruge deres bøjler. End dag skrev jeg så en mail til en sød og behjælpelig blogger og spurgte hvor hun havde sine metalbøjler fra. Hun skrev til mig at hun havde købt dem på et renseri på Østerbro til 1 kr. stykket. 1 kr. stykket!! Jeg troede jo dengang at de var meget dyrere, og ringede derfor ivrigt rundt til de lokale renserier. De tog dog 2 og 3 kr. stykket, men det ville jeg ikke give når jeg nu vidste at de kunne erhverves til det halve haha.

I en længere periode havde jeg faktisk lagt tanken om bøjlerne lidt fra mig igen, men her da vi var i London lå der så mage renserier omkring hvor vi boede, og gik derfor ind på det ene renseri, for at høre om de solgte deres bøjler. Heldigt for mig så gjorde de, og til den nette sum af 10 pence stykket, hvilket er lige under 1 kr. Renseribøjlerne som jeg købte, er aldrig brugt – de får masser af de bøjler hjem til renseritøjet, og sikkert til ingen penge, siden de kan sælge dem så billigt.

Det er ikke fordi jeg vil opfordre jer til at rejse til England for at købe bøjlerne 😉 men det kan i hvert fald betale sig at forhøre sig om priserne hos forskellige renserier inden man køber. Nu var det bare et tilfælde at vi lige fandt på at købe dem med hjem fra London. Men hey, hvorfor give det dobbelte når du kan få det til det halve 🙂

Nu vil jeg smutte i seng. Skal holde julefrokost med familien i morgen, så må se om der bliver tid til at poste et indlæg.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...