Bluse fra New Look til £18

Bluse med fin rygudskæring fra Zara til £22 (i Heathrow)Jakke fra Miss Selfridge til £85

Lidt flere nye sager fra London. Forresten så har jeg ikke fået fortalt jer at jeg slet ikke nåede ind til Margiela for H&M åbningen. Jo jeg nåede ind og stå i kø og fik et armbånd på, men fik at vide at jeg først kunne komme ind kl. 10. Det var desværre ikke en mulighed for mig, da vi skulle nå et fly hjem kl. 14 ude fra Heathrow, og derfor skulle tidligt afsted. Havde sådan håbet på at jeg kunne komme ind blandt et af de første hold, da der ved netop den H&M ikke stod ret mange i kø sidste år til Versace kollektionen. Men der var altså lidt flere i år. Super ærgeligt. Ville ellers gerne have kigget nærmere på nogle ting – specielt de hvide sneakers med plateau og paillet leggingsne. Men sådan skulle det altså ikke være. I stedet fik jeg shoppet en smule i lufthavnen, mens vi ventede på at boarde.

NB! Hvis I skal til London og har et gyldigt studiekort, så husk at tage det med, mange at highstreet butikkerne giver 10% studierabat når du handler, og det er jo også en slat. Min søster brugte endda sit Kilroy kort i flere af butikkerne, selv om der ikke stod noget om at det kunne bruges.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...