Hej derude.

Jeg sidder i dette minut i min bil med nogle skønne chicas på vej mod Lalandia. Vi skal ned i mine forældres sommerhus og hygge, og ud og spise god mad – og hvem ved – måske give et lille nummer på scenen når der er familie karaoke 😉

Da jeg er på vej i sommerhus og derfor ikke kommer til at blogge her i weekenden, er dette et planlagt indlæg til jer, som jeg skrev i går aftes.

Forleden lavede jeg ovenviste fine negle i efterårets farver. Det er egentlig rimelig nemt at lave. Først gav jeg min negle et par lag med min brune neglelak fra Essie i farven ‘hot coco’. Derefter lagde jeg sådan et negle klistermærke på neglen – I ved dem man kan bruge når man skal lave fransk manicure – her brugte jeg bare klistermærker som var triangel-formet. Så lagde jeg et lag topcoat på inde for trianglens felt, og dryssede med ‘guldstøvet’ over det, lod det tørre og lagde en topcoat over hele neglen. ‘Guldstøvet’ er en guld bodyglimmer (vist nok fra ebay en gang), som nærmest er støvagtigt, da det virkelig ligger overalt når man har brugt det. Havde det på både på arme og i hovedet, da jeg var færdig med neglene hehe, men heldigvis er det jo lige til at vaske af.

 

Håber I får jer en dejlig weekend – er i hvert fald sikker på at min bliver skøøøn…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...