Det er nu det er brombær sæson – ja tror faktisk snart den er ved at være slut. Men jeg har i hvert fald været ude og plukke lidt af de lækre bær. De kan bruges til så meget forskelligt; syltetøj, grød, i kager, som pynt på glasur etc. Hvad jeg har brugt mine til, får I at se senere på ugen. Jeg synes at brombæret med dets udformning, er sådan et æstetisk og smukt bær. Jeg har ikke selv fået brugt det nok i år desværre.

Nu har dette indlæg ikke ret meget med mode at gøre, men hvis I ikke allerede er klar over det, så kan jeg lige så godt sige med det samme at jeg elsker at bage og pynte kager – specielt cupcakes elsker jeg at lave. Jeg tror det har noget at gøre med at det er små kager, som kan laves og pyntes i alle afskygninger. F.eks. har jeg kun ganske få gange kastet mig ud i at bage en bradepandekage. Det er som om det er for simpelt at se på, som om det æstetiske ikke fylder nok – selv om smagen jo kan være ganske lækker.

Vil blot forberede jer på at der nok kommer en del kage/bage indlæg op på bloggen – specielt nu her hvor vi går den kolde tid i møde. For hvad er hyggeligere end at sidde inde foran brændeovnen med en hyggelig film og noget hjemmebag 😛

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...