Coming soon

Disse items var noget af det jeg fik klikket hjem forleden fra henholdsvis Asos og Boozt.com. Den ene af tingene viste jeg jer jo allerede i collagen her; nemlig det fine og rå bælte med spikes. Har længe gerne ville have et bælte med et metalstykke – synes det giver noget kant til lette og feminine outfits. Jeg er meget spændt på at se kombinationen af pigge og metalplade irl når jeg modtager bæltet. Derudover kunne jeg ikke modstå denne fine sweater med dyb rygudskæring, så den røg også i kurven med det samme. Og så har jeg altså bare været SÅ glad for min sorte rynkenederdel fra Pieces, at jeg nu har bestilt denne i grå også. Den er simpelthen så behagelig at have på, og så har den nærmest uendeligt af styling muligheder, hvad enten det er hverdag eller fest. Har allerede brugt den sorte en del, så mon ikke der nok skal snige sig nogle outfitbilleder op på bloggen af både den sorte og den grå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...