Synes lige jeg ville dele dette billede med jer. Når jeg ser billeder af personer, som jeg synes er inspirerende, ligger jeg det ofte enten på bloggen eller i min inspirationsmappe. For det meste finder jeg dog inspiration på andre blogs. Men et sted der også er godt at spotte inspirerende outfits og cool stil er på Stylegallery. Til de af jer som ikke kender Stylegallery, så er det et site, hvor man har mulighed for at lægge outfitbilleder op samt finde inspiration i andres outfits. Billedet her ovenfor er faktisk af min søster (ved ikke om I ku’ gætte det?), fra da hun var på Samos for et par uger siden. Hun lægger jævnligt billeder op på Stylegallery af hendes outfits. I kan tjekke hendes profil ud lige her.

Jeg er vild med outfittet fordi jeg bare elsker den grønblomstrede nederdel, som fremhæver hendes lange brune stænger. Kombineret med en løs hvid transparent top, giver det bare det der casual lækre ferie-look.

Toppen er fra American Apparel og nederdelen er fra Mango.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...