Mange sager blev det ikke til, da jeg var en tur i København for at shoppe lidt med en veninde, men jeg var heller ikke som sådan på udkig efter noget – min veninde skulle til gengæld finde et outfit til en barnedåb. Ovenviste 4 items var altså hvad det blev til for mit vedkommende.

Købte smuk og enkel kjole i nude- og mint pasteller fra Moss Copenhagen. Elsker detaljen med den gule lomme der bryder de stille og elegante farver, og så elsker jeg at kjolen er meget t-shirt-agtig i det. Det gør den så meget mere afslappet og nem at have på til hverdag. Den er virkelig sommerlig, men med strømpebukser og de rette accessories, bliver den super fin her til efteråret.

Den nude top med dybe armudskæringer er også fra Moss Copenhagen. Den bliver så fin sammen med min nye nederdel (på nederste billede) til fest.

I kan vel næsten gætte ud fra den lille fyr på min tee hvor den er fra. Jeg har et crush på logo t-shirts for tiden, og selvom om det ikke ligefrem er et logo, men mere deres kendetegn, så er jeg vild med denne tee fra Monki. Den er perfekt til hverdagsbrug.

Jeg har længe været på udkig efter en nederdel ala den fra T by Alexander Wang. Denne fandt jeg i Pieces. Jeg elsker rynkeeffekten i nederdelen, det gør bare noget godt for piger med brede hofter, som mig.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...