Outfit details:

Shorts: Dr. Denim // top: Only // belt: Zara // sandals: Defeeter

Der er stadig lidt ferie outfits endnu. Håber ikke I er blevet for trætte af at det er hvad jeg har at byde på for tiden. Jeg er lige startet i praktik i forbindelse med min uddannelse, og jeg får der hele tiden så mange nye indtryk, og er på hele tiden. Jeg bruger derfor en del af min energi på det, hvilket resulterer i at mine indlæg på bloggen bliver prioriteret lidt lavere for tiden. Men jeg skal nok vende stærkt tilbage – jeg skal arbejde resten at hverdagene i denne uge og på lørdag er jeg hele dagen i København med en veninde, men på søndag har jeg absolut ingen planer, så der vil jeg sætte god tid af til bloggen og bare slappe af ved computeren. Ses piger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...