Untitled #29

Jeg har stadig lidt Rhodos indlæg til jer endnu i form af outfits og sådan. Så derfor får I lige et lille break fra det, med opskriften på denne lækre morgenmad.
Til 1 person skal du bruge:
  • ca. 1½ dl. skyr (eller græsk yoghurt – skyr er lidt mere grynet eller melet i konsistensen)
  • ½ tsk. vanillesukker
  • 5-8 friske kirsebær

Knas:
  • ca. 10 mandler – grofthakkede (slå evt. med en kødhammer på mandlerne mens de ligger i en plastikpose – det er en nem måde at gøre det på)
  • ca. 3 spsk. havregryn
  • 1-2 spsk. ahornsirup
Fremgangsmåde:
Rist mandler og havregryn gyldent på en tør pande og tilsæt sirup. Hav tålmodighed og skru ikke for højt op for varmen, for ligepludselig brænder det på hvis du ikke holder øje med det. Bred det derefter ud på et stykke bagepapir til afkøling. Det er stadig blødt når du tager det af, men efter kort tid størkner det.
Rør skyren godt igennem med vanillesukker. Skyl kirsebærene, del dem i halve og pil stenen ud. Anret vanilleskyren med kirsebærene og bræk ‘crunchen’ ud i små stykker og kom oven på.
Det smager lækkert, sommerligt og sødt, og vil også egne sig særdeles godt som dessert. Prøv dig frem med forskellige bær.
Forresten så har jeg modtaget noget i dag, som jeg har glædet mig til at få. Det er en lidt lille ting, men smuk efter min mening. I ved nok ikke hvad det er, men det var en ting jeg spottede i Billund lufthavn inden jeg tog på ferie. Venter lige et par dage med at løfte sløret for det endnu…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...