Håber ikke det bliver for meget med alle de madindlæg, men må simpelthen lige tippe jer om dette sted.

Sidste weekend da jeg var i Odense, spiste vi på restaurant Flammen. Til de af jer som ikke kender til restauranten, så er det en restaurant kæde bestående af 4 restauranter (de andre 3 ligger i Jylland), hvor de byder på en kæmpe grill buffet med over 10 slags kød, salatbuffet med over 50 varianter samt brød, lasagne, ris og diverse slags kartofler. Virkelig lækkert!!

Det er lidt pricy der inde, men okay du må også spise alt hvad du kan iblandt alt deres lækre mad. Kunne på ingen måde nå at smage det hele, da jeg var mæt efter forret og en enkelt hovedret. Til forret kunne man vælge laks eller gullashsuppe (eller begge dele). Laksen var virkelig lækker, og så byder de på det lækreste brød med kryddersmør uhmm. Til hovedret tog jeg, som I kan se, lidt forskelligt; 2 slags oksekød – den ene blev kaldt for mormorstegen, og var virkelig lækker mør. Derudover tog jeg flødekartofler, vilde ris, noget blandet salat og brød med smør.
Smagte faktisk også en lille bid kænguru, og det smagte faktisk ganske okay. Det var mørt og lignede lidt noget oksekød. Synes dog at den smagte en smule af pels – I ved ligesom når lammekød nogle gange smager af uld – eller er det bare mig? Hehe, det er i hvert fald mere tanken om at det er kænguru, der gør at jeg ikke ligefrem sidder og nyder det, end det egentlig er smagen.

Nu skal det heller ikke blive for mad anmelder agtigt her inde på bloggen, men når noget er SÅ lækkert, bliver jeg lige nødt til at dele det med jer. Kan i hvert fald klart anbefale stedet, hvis nogen skulle komme i nærheden af Flammen. Både mad og service var i top – alle pengene værd!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...