I sidste uge havde jeg besøg af min søde niece. Vi besluttede os for at gå ned på biblioteket og låne et par magasiner hver, som vi kunne ligge i haven og læse i. Jeg lånte et Woman og et In (egentlig super smart at man kan låne blade på biblioteket) og min niece lånte to Vi unge blade (hun er 12 år). Et par dage efter havde jeg stadig ikke fået taget mig sammen til at aflevere bladene tilbage, så jeg besluttede mig for lige at lure lidt i Vi unge (de var der jo, lige foran mig!). Ville bare se hvad der var fascinerende ved bladet, og hvad det havde at byde på for en 12-årig. Læste jo selv Vi unge flittigt for en årrække siden. Nå men jeg faldt altså over en artikel med forskellige former for lakerede negle, deribland leopard negle. Jeg synes det så rigtigt fedt ud, og var nødt til at prøve. Ovenviste blev altså resultatet. Jeg synes egentlig at det er blevet meget godt, selv om min hvide neglelak ikke er af bedste kvalitet.
De anbefalede sådan nogle neglelakspenne med neglelak i, man kunne bruge til at tegne de små guld pletter samt de sorte kanter med. Sådan nogle har jeg dog ikke, så jeg har bare duppet små guld klatter med neglelakspenslen, og så har jeg brugt en plastik tandstikker til at lave de sorte omkredsninger med.
Hvad synes I?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...