I fredags spiste jeg som sagt på Mamma’s i Odense. Mamma’s er en italiensk restaurant, som ligger i en sidegade til “Strøget” i Odense. Den ser lille ud udefra, men er stor og rummelig når man kommer ind. Der er dækket op med rød- og hvidternede duge på bordene i ægte italiensk stil. Virkelig hyggeligt sted. Vi sad dog udenfor, da vejret var virkelig skønt.
Ovenviste var hvad jeg fik at spise; pasta med trøffelsovs, på bund af rucola og toppet med revet parmesan og ristede pinjekerner. Det smagte virkelig lækkert, og blev så mæt af det. Man får nogle pæne store portioner der inde, så var simpelthen nødt til at levne lidt. Rucolaen er en god kontrast til den lidt stærke ost og lettere kraftige smag af trøffel. SÅ lækkert!
De andre piger købte noget der hedder Half ‘n’ half, hvor man er to om at dele en pizza og en gang pasta, så man får to halve retter serveret på én tallerken hver. Virkelig smart koncept synes jeg.
Alle deres pizzaer og pastaer koster kun 69 kr. til frokost. Og så vil jeg lige pointere at de i modsætning til mange pizzariaer og restauranter herhjemme, har en del vegetar pizzaer -og pastaretter at vælge i mellem. Det synes jeg (som ikke er så stor fan af kød) jo er et kæmpe plus. Får i hvert fald helt bestemt lyst til at komme tilbage og prøve flere af deres retter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...