Ville lige vise jer den store knold jeg lavede i mit hår forleden. Opskriften er en jeg har fundet på bloggen her. Til forskel fra Josephine, så har jeg kommet en hårvalk indenunder. Det synes jeg giver et bedre hold og noget mere fylde til mit hår. 
Den var egentlig ikke særlig svær at lave. Jeg lavede bare en høj hestehale, satte hårvalken om den og begyndte at toupere totter og sætte dem fast med hårnåle, ligesom der står i opskriften. Sprøjtede en lille smule hårlak i til slut. Knolden holder virkelig virkelig godt. Jeg har tit haft lavet en knold hvor jeg kommer en elastik i håret, men hårnålene sidder så meget bedre fast. Tror jeg brugte 12 – 16 stykker. Jeg havde endda håret sat sådan, da jeg var ude og cykle, og til træning, og knolden holdt rigtig fint. Så vind og bevægelse med høj intensitet er ingen hindring 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...