I går bookede vi lige en tur til Rhodos. F*** hvor jeg glæder mig! Det er jo det mest dødsyge vejr herhjemme – det jo ikke sommer! Nå nok bitterhed omkring det danske sommervejr, men helt ærligt vejret var altid godt om sommeren, da man var barn – eller er det bare mig?
Anyways, ovenviste er hotellet vi [læs: mine forældre, min søster og jeg] skal bo på. Glæder mig så meget – havde heller ikke helt regnet med at skulle nogen steder i år. Mine forældre har været afsted tidligere på sommeren og min søster skal syd på i slutningen af sommeren. Men jeg, jeg havde ingen planer – indtil i går altså, jubii! Bliver rart at komme en tur til varmen.
Ved ikke lige hvordan det bliver med internetadgang. Regner helt bestem ikke med at tage computer med. Men ellers planlægger jeg lidt indlæg til jer. Der er dog et par uger til afrejse endnu, så no stress.
Når jeg er på solferie, shopper jeg ikke ret meget. Det er nærmest nogle eksotiske armbånd og sådan noget tingel tangel jeg kommer hjem med. Men jeg elsker at shoppe når jeg er i udlandet, og bliver skuffet hvis jeg kommer hjem helt uden noget nyt. Har hørt at Rhodos by skulle være blevet et mekka for shopping. Jeg har dog ikke selv været der siden 2005-6 stykker. Er der nogen af jer der kan anbefale shopping steder på Rhodos og i så fald hvor henne? Har læst mig frem til at der i hvert fald skulle ligge både en Zara og en H&M.;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...