Så er det blevet den tid hvor vi skal se tilbage på juli måned sidste år. Jeg kan læse mig frem til at jeg arbejdede ret meget den måned. Om vejret var ligeså ringe sidste år, som det er i år, kan jeg ikke huske, men kan da se på billederne at der i hvert fald har været et par solrige dage…

I Juli sidste år:
1. fik jeg gjort mig lidt nye køb, bl.a. fin nude glimmerbluse og guld glimmer sandaler fra Zara
2. spiste jeg lækker kaffe/chokolade mousse med jordbær coulis, som min søde veninde havde lavet
3. postede jeg et indlæg med mine top 5 drømmedestinationer. Nr. 1 var New York og det er det stadig! Dog er Paris også kommet på listen. Tjek resten af min top 5 ud her
4. ‘designede’ jeg en kjole på Nelly.com og var med i deres konkurrence. Kan I huske den? Konkurrencen florerede i hvert fald en del i blogland kan jeg huske. Mit ‘design’ var den fine sommerfugl. I kan se et bedre billede af den ved at klikke her
5. lavede jeg lækker vegetar lasagne. I kan finde opskriften her
6. blev jeg færdig med at læse, samt skrive i bogen ‘Lykkelig nu!’ af Caroline Fleming, og skrev et review af den lige her
7. cravede jeg disse to ure, som stilmæssigt er vidt foskellige, men så fede på hver deres måde. Jeg må indrømme at jeg især stadig craver det femine ur fra Michael Kors, med double-wrap læderremmen.
8. lavede jeg yndlingssmoothien bestående at frosne hindbær, banan, appelsin, minimælk og hakket mørk chokolade (min. 70%)
9. luftede jeg fine sennepsgule stiletter fra Zara
10. havde jeg hyggeaften med min veninde. Forretten var gazpacho. Klik her for at se hvad den meget lækre hovedret bestod af
11. var jeg en tur i Tivoli med min søster og mine forældre
12 købte jeg i den fobindelse yndlingsis fra Cold Stone. Virkelig god is! Min kombi bestod af chokolade is og jordbær is med chokoladeskildpadde, og isen må IKKE blandes sammen. Meget vigtig detalje for smagen! 🙂
13. havde jeg lakeret neglene orange med min neglelak fra OPI

I juli sidste år bagte jeg også amerikanske pandekager med chokolade stykker og så var jeg inde og se Cirkusrevyen. Der er faktisk en lille stemningsvideo derfra lige her. Blev min søster den heldige ejer af den fine Sonja Støj kjole, som jeg først havde købt.

Skrev i det hele taget en del indlæg i juli sidste år. Hvis I har lyst til at tjekke hele måneden ud, kan I klikke her.

Lidt outfit billeder fik jeg også taget i juli sidste år. Bl.a. ovenviste.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...