1. lækker vegetar moussaka med hvidløgsbrød til // 2. græsk yoghurt med mandler, hørfrø, havregryn og banan // 3. ispind fra Ben & Jerry’s // 4. havregrød kogt med hørfrø og drysset med æblestykker // 5. iskold drikkeyoghurt med den mest friske bærsmag – perfekt sommer-mellemmåltid! // 6. pasta med babyleaves og cherrytomater // 7. soya chokolade mousse // 8. avocado/bulgur salat, som I kan finde opskriften på her. Den er så lækker og så simpel at lave! // 9. aubergineruller med grill ost i og carpaccio viklet om – godt alternativ til bacon.
Sikke et kedeligt vejr i dag. Tænkte det kunne være hyggeligt at dele lidt mad inspiration 🙂 Vejret inviterer virkelig til inde hygge, måske man skulle bage et eller andet..? Har cravet kærnemælkshorn de sidste par dage. Men på den anden side, så har jeg en masse praktiske [læs: kedelige] ting der skal gøres i dag. Må bage dem en gang i næste uge tror jeg.
Forresten så har jeg en GIVE AWAY i ærmet, så stay tuned…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...