Denne lækre lækre omelet lavede jeg mig til morgenmad i dag. Modsat den omelet jeg lavede sidst med bacon og løg, er denne bedre at have liggende i maven – forstået på den måde at bacon (som jeg elsker højt) let kan blive lige fedt nok at spise, og man skal ikke have for meget af det, da man har en sådan lidt vammel følelse i maven bagefter.

Denne omelet, som  ligger så godt i maven, er så simpel at lave. Kom noget spinat på en lille pande (det svinder meget ind). Tilsæt efter et par minutter fire cherry tomater delt i halve, sammen med lidt salt og peber. Rør et æg ud i en skål med en gaffel og hæld over grøntsagerne på panden. Når omeletten er fast, drysses med revet mozzarella over den ene halvdel af omeletten, og den anden halvdel klappes over den, og er klar til servering. Enjoy!


Det gode ved omeletter er at man kan variere dem med et utal af ingredienser, efter smag og humør. Perfekt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...