Jeg fandt for noget tid siden en opskrift på en chokoladekage, som så virkelig lækker ud, inde på bloggen Cute carbs. Tora som ejer bloggen gør virkelig meget ud af æstetikken, og sørger for at anrette de lækre sager flot + hun tager super gode billeder. Man kan jo næsten ikke andet end at blive fristet af alle de søde sager der inde. Jeg finder tit nogle lækre ting inde på bloggen, men det er første gang jeg har kastet mig ud i en af hendes opskrifter. I kan finde den lige her. Jeg valgte at toppe mine kager med valnødder i stedet for daim, da jeg ikke er til det der hårde karamel som sidder fast i tænderne. Kagen blev virkelig virkelig lækker og meget brownie-agtig i konsistensen. Den var dog rigtig svær at skære, da den var virkelig blød indeni. Der står i opskriften at den skal have 35-40 minutter ved 165 grader og jeg gav den 45 minutter. Det bløde indhold gjorde at den smagte fantastisk, men dog nærmest var umulig at skære. Så jeg vil foreslå enten at give den lidt længere tid eller skrue en smule op for graderne. Igen skal man bare huske at ovne er forskellige, så prøv jer frem 🙂 Lækker er den i hvert fald!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...