Looking back at June 2011

Så får I endelig et tilbageblik fra juni sidste år.

I juni sidste år:
1. Startede jeg projekt ’sund uge’, hvor jeg lavede en masse sundt mad, bl.a. bagte peberfrugter med fyldratatouille og laks med bagte rodfrugter. Læs hvordan min sunde uge gik ved at klikke her
2. blev det offentliggjort at Versace skulle være H&M;’s næste gæstedesigner og at kollektion ville ramme butikkerne den 17. november 2011. Gad vide hvem der bliver deres næste gæstedesigner? Jeg fortalte ydermere om min oplevelse med at shoppe Lanvin for H&M;’s kollektion året forinden. lige her. Det var feeedt!
3. sportede jeg ring fra Miss selfridge og fine blomster på neglene
4. fik jeg erhvervet mig to nye lakker fra O.P.I
5. cravede jeg virkelig smukke påfugleøreringe, sammen med matchende items, som udgjorde et perfekt sommeroutfit
6. spiste jeg lækker morgenmad bestående af baby leaves, røræg, cherry tomater, agurk stænger og cheddar ost. Mums!
7. inviterede jeg min farmor på hjemmelavet brunch i haven. Menüen stod på squash-røræg, bacon, vegetar frikadeller, cupcakes, smoothies, brød og frisk frugt
8. kom jeg med et eksempel på en hue-frisure til de nyudklækkede studenter. Den er jo i den grad relevant igen i år. Se bedre billeder samt beskrivelse af frisuren her
9. købte jeg mig en ny mascara. Valget faldt på Hypnôse Drama fra Lancome – den er stadig min foretrukne. Great Lash (den lyserøde med det grønne låg, remember) vil dog også altid være et hit, et billigt et endda.
10. fik jeg dette fine armbånd fra Dyrberg/Kern i fødselsdagsgave

Juni sidste år var også måneden hvor jeg kiggede på lidt strandtøj fra VS, mindedes den søde studentertid og delte opskriften på min yndlings frosting for første gang, nemlig den originale butter frosting.

Hvis I har lyst til at kigge tilbage på nogle af mine indlæg fra juni sidste år, kan I klikke her.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...