Outfit details:
Dress: H&M; Divided // belt: Indiska // tights: Primark // boots: s///bar
Sad lige og kiggede nogle af mine billeder igennem, og så slog det mig at jeg slet ikke har fået vist jer mit outfit fra fødselsdagen jeg holdte for pigerne i starten af måneden. Og det havde jeg jo egentlig lovet jer. Nå men bedre sent end aldrig 🙂
Det var egentlig et meget simpelt outfit – min fine kjole, som jeg købte i Sverige, som var piftet lidt op med et par farverige detaljer. Havde sådan glædet mig til at tage kjolen i brug, fordi jeg synes den er så pæn. Har dog ikke fået brugt den siden fødselsdagen. Det må der snart laves om på. Glæder mig til at style den med bluser og små jakker udover, og tykke strømpebukser og (forhåbentlig) også med bare ben.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...