Disse afslappede og samtidig fine bukser fra Saint Tropez, købte jeg forleden dag. Jeg har længe manglet et par afslappet bukser, som jeg kunne bruge til hverdag, men også til festligere lejligheder, og disse er nærmest som dem jeg har gået og forestillet mig i mit hoved. Det er den rigtige farve, snittet er super smukt, stoffet er dejligt blødt og de hænger ikke for meget. Jeg kan super godt lide at de er lidt løse foroven, og så bliver slankere ned ad benet. De fungerer super godt med et par hæle til, men vil også være fine med et par sandaler. Glæder mig til at style dem. I kan se et af mine styling bud på dem her.
Senere i dag får I et outfit fra i går, da vejret var virkelig lækkert. I dag har det bare stået ned i stænger. Heldigvis er solen lige dukket op og regnen forsvundet her hvor jeg er. Krydser fingre for at det varer ved.
Hvordan er vejret hos jer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...