Desirable outfit
Dette outfit ville jeg så absolut ikke have noget i mod at eje. Jeg synes det fungerer SÅ godt sammen med de afslappede, men dog alligevel pæne bukser og det casual net sammen med en fin pailletbesat top og nogle fine espadrillos. Og så lige nogle farverige armbånd som prikken over i’et. Det er det perfekte match af afslappet og feminin.
Jeg har faktisk allerede erhvervet mig en af tingene på billedet. Noget jeg længe har været på udkig efter. Kan I gætte hvad det er? Kan da afsløre at jeg var tæt på at købe både skoene og toppen i går, men det blev dog en helt tredje ting jeg fik med mig hjem. Både skoene og toppen står dog højt på min overvejelsesliste (hvis I nogen sinde har hørt om sådan en). Skoene er fra H&M; og jeg synes faktisk at deres sko plejer at være ret små i størrelserne, men i disse kunne jeg passe en hel størrelse mindre.

I kan se hvor de forskellige items er fra, samt finde priser på det, ved at klikke på billedet 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...