Retro minuture

Faldt over disse cool retro minuture i et blad forleden, som en del af en overspringshandling, midt i alt mit opgaveskrivning. Jeg har desværre været noget fraværende her inde, men valgte at tage et par dage helt uden blogskrivning eller bloglæsning for den sags skyld, for at have bedre fokus på min opgave. Derfor også kun dette hurtige indlæg i dag, men i morgen er det også slut – så vil jeg blogge regelmæssigt igen 🙂

Anyways.. Jeg synes disse minuture fra Zassenhaus er super fede. De kan købes i Inspiration til 129,95, og de har urene i 12 forskellige farver. Jeg er specielt vild med det mintgrønne, som minder mig om mælkepop-50’er-60’er-amerikaner looket. Så skulle man lige fuldende det med Smegs køleskabe og opvaskemaskine i ægte retro stil hæhæ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...