Hej mine kære læsere
Så er det blevet tid til en lækker give away her på bloggen. Jeg udlodder i samarbejde med sitet agoodsale.dk et par valgfrie sko eller støvler fra mærkerne Keds og Sperry. Til de af jer som ikke kender AgoodSale, så er det et designer sale hvor du kan købe helt nye mærkevarer inden for bl.a. design, home og fashion med store besparelser. Det eneste det kræver for at shoppe der inde, er at man er medlem. Det er er super nemt, hurtigt og uforpligtende at blive medlem – jeg er det selv. 
Jeg har selv flere af skoene fra deres nuværende SALES i kikkerten, mangler nemlig et par lækre forårssko. Måske gør I også det? 
Så kig nedenfor en gang


Alt I skal gøre for at deltage i give awayen om et par lækre sko er:
1. tippe om SALE’et på jeres facebook profil – det gør I ved enten at dele dette link: http://agoodsale.dk/brand/sperry/ eller dette link http://agoodsale.dk/brand/keds/og skrive til AgoodSale at I har delt linket, på deres email: kundeservice@agoodsale.dk
2. vælge hvilket par sko og hvilken str. I kunne tænke jer, og sæt linket til det ind i kommentarfeltet herunder, sammen med jeres navn og email. Skoene fra Keds kan I finde her og dem fra Sperry kan I finde her.


Konkurrencen løber til på mandag kl. 23:59, hvorefter AgoodSale vil trække vinderen


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...