Ovenviste to items købte jeg i Malmø. På det øverste billede er det et smalt gult bælte fra Indiska. Jeg er blevet ret hooked på den gule farve, som kommer til at præge modebilledet til sommer. Ind til videre vælger jeg dog at holde det ved accessoriesne. Jeg tør ikke helt begive mig ud i en gul kjole eller et par gule bukser endnu. Men jeg så da et par svenske flicka som havde taget den gule trend til sig. En havde lysegule jeans på, lyserød tee og beige wedges. Jeg synes det så super godt ud sammen, og så er svenske piger jo også generelt så kønne, så de kan worke et sådant outfit. Nå men anyways, jeg glæder mig til at få det taget i brug til jeans og i taljen på kjoler.
Den anden ting jeg fik snuppet med hjem, er den tidligere meget ombloggede haircuff. Jeg ledte længe efter en, den gang da den florerede meget i blogland, men uden held. Men så tilfældigvis ved kassen i H&M; at de havde dem der til 40 svenske kroner. Så den røg også lige med hjem. Jeg har også set de har dem i Pieces i både guld, sølv og den der oxiderede sølvfarve til 80 kr. hvis I skulle være interesserede.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...