Fine chokolader i Mobilia
Det bliver en farverig sommer!
lækker brownie med softice og jordbær syltetøj
Triangelns station nede under jorden
Så gik turen hjemad efter en skøn tur i Malmö
Über billigt bland-selv-slik fra Netto til kun 29 sek kiloet – altså 2,90 svenske kroner for 100 gram!!! Så skulle der slik-shoppes amok!
Vi boede jo virkelig tæt på Malmøs største shopping center Mobilia. Centret var dog ikke noget hvor man gad tilbringe oceaner af tid. H&M; og Indiska er hvad der er mest interessant derude. Men de har også butikker som Vero Moda og Glitter, og så er der et par enkelte skobutikker og undertøjsforretninger som er værd at lure nærmere i. Fordi der ikke var mere derude, tog vi bussen ind til Triangeln shoppingcenter, som var lidt mindre, men de havde heller ikke det vilde at byde på. H&M; var nok den mest interessante butik derinde. Men selv om man jo stort set altid kan finde noget i H&M;, så vil jeg da anbefale at gå ned af Malmø strøg og shoppe (hvor der iøvrigt også ligger et par styks H&M;). Mange af butikkerne har lukket om søndagen, så vi var der om lørdagen, og så tog vi centrene om søndagen.
Jeg tænker at jeg vil lave et lille indlæg til jer om hotellet vi boede på, hvis I er interesserede i det? Ikke fordi det var total luksus eller noget, men det var pænt og rigtig godt til prisen. Så tænkte det kunne være noget, hvis nogen af jer overvejede en tur til Malmø?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...