Triangeln station i Malmø, hvor vi steg af toget
 Yndlings-svensk chokolade til 15,90 sek i Netto
 Mærkeligt træ i nærheden af Triangeln station
 Systembolaget, hvor svenskerne (og vi) kan købe alkohol
 Makroner hos bageren i Mobilia shopping center
 Malmø strøg
 Lækker chokolade mousse med soft ice, og grøn te til på Jensens bøfhus
Her får I min weekend i billeder. Vi fik faktisk ikke købt specielt meget nogen af os, selvom vi vandrede rundt i timevis – til gengæld fik vi brugt masser af penge på mad! Fik de lækreste lasagneruller på pizzahut! 
Synes generelt ikke at Malmö har mere at byde på shopping wise, end København har. Der er mange af de samme butikker, og deres shopping centre er ret semikedelige. Men Malmø er dog en rigtig hyggelig by, at gå rundt i -specielt når vejret er godt.
Smider billeder ind af de få køb jeg fik gjort mig, snarest.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...