Hej bloggen
Fik lige lidt spontant bestilt en tur til Malmö i går. Vi er 5 piger som skal afsted i weekenden. Glæder mig enormt meget til en hyggelig tøseweekend! Vi sad forleden og snakkede om at vi alle havde fri den weekend og ingen af os havde nogen planer, og så fandt vi lige ud af at vi skulle til Malmö. Hvad er chancerne lige for at det sker?! Ret små i min verden i hvert fald. Men hvor er det fedt det kunne lade sig gøre. Vi skal bare være der en enkelt overnatning, for mere fælles fritid kunne det altså ikke blive til 😉
Er der nogen af jer der evt. har nogle tips til gode shopping- og spisesteder, og steder at gå i byen?
Har været i Malmö en enkelt gang før – det er vist 3-4 år siden, og der synes jeg ikke at centrum var så stort. Havde regnet med at der var mange flere butikker, siden alle tog til Malmö for at shoppe.? Vi skal dog bo tæt ved Malmös største shopping center Mobilia. Der regner vi med at tage ind om søndagen.
Men gode tips modtages med kyshånd.
Ps. Er jeg den eneste der ikke har forstået det nye photobucket? Fatter virkelig ikke deres nye system. Ved I hvordan man nu laver collager og den slags der inde?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...